onsdag 10 oktober 2007

Quornlasagne med spenat, keso och fetaost

  • 1 förpackning quornfärs
  • 2 burkar tomater
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 tsk torkad basilika
  • 500 g keso
  • 2 morötter
  • 300 g bladspenat
  • 200 g fetaost
  • 1 dl riven lagrad ost
  • 100 g kalamataoliver
  • lasagneplattor
  • salt och peppar

Stek quornfärsen och blanda i tomater. Krydda med salt, peppar, vitlök och basilika.

Blanda keso, rivna morötter och bladspenat. Lägg röran i botten på en smord ugnsform. Varva sedan med pastaplattor och quornfärsblandningen.

Avsluta med riven ost, fetaost och oliver. Grädda i 200 grader i ca 30 minuter.

2 kommentarer:

Chanderton sa...

Åh. Lät väldigt gott :)

VictoriaJefferies05 sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.