tisdag 6 augusti 2013
Ninas bästa chokladbiskvier
Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa 4 äggvitor lätt i kitchenaid och tillsätt 700 gr mandelmassa.
Vispa tills smidig deg. Klicka kakorna på bakplåtspapper (ca 40 st), in i ugnen i ca 10 min. Låt svalna.
Smörkräm.
200 gr smör
3 dl florsocker
2 äggulor
2 msk kakao
Låt krämen stå en stund i kylen.
Bre på krämen när bottnarna svalnat. In i kylen i ca 1 tim.
Smält 200 gr mörk choklad i vattenbad, blanda i lite matolja. Låt svalna något.
Doppa bottnarna med smörkrämen på i chokladen och in i kylen. Biskvierna går bra att förvara i frysen.
Njut.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar